فهرست جداول

جدول ‏1-1 تعدادی از میکروارگانیسم‌های تولیدکننده آسپاراژیناز
7
جدول1-2 منابع میکروبی ال-آسپاراژیناز و خواص آن
8
جدول1-3 مشخصات ال-آسپاراژیناز نشان‌دهنده فعالیت گلوتامیناز
19
جدول1-4 خواص آنزیم‌های اشرشیا کلی و اروینیا و برخی از فرآورده‌های بومی و اصلاح‌شده
20
جدول1-5 مقایسه‌ای از سمیت ال-آسپاراژیناز بومی و PEG
29
جدول1-6. خواص برخی از ال-آسپاراژینازهای میکروبی
31
جدول 3-1 مواد لازم جهت ساخت محیط کشت
42
جدول 3-2 مقادیر مورد نیاز برای تهییه میکس PCR با در نظر گرفتن + N
51
جدول 3-3   شرایط دمایی و زمانی مورد نیاز برای میکروتیوپ ها
51
جدول 3-4 مقادیر اضافه شده به داخل میکروتیوپ 0/2 Cc
54
جدول 3-5 : میزان مواد اضافه شده به داخل میکروتیوپ در مرحله ی Quick-Check
57
جدول4-1  قطر هاله تشکیل‌شده توسط سویه‌ها روی محیط  برحسب میلی‌متر
61
جدول4-2 رنگ‌آمیزی گرم نمونه‌های آنزیم مثبت
62
جدول4-3 نتایج

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

مربوط به آزمودن‌های بیوشیمیایی نمونه‌های آنزیم مثبت
63
جدول4-4 جذب  نمونه های مولد آنزیم در طول‌موج 600 نانومتر
64
جدول4-5  جذب نمونه‌های مولد آنزیم در طول‌موج 480 نانومتر
72
جدول4-6  نتایج در سطح جنس و گونه
80
 

فهرست نمودار ها

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت