کل۳۸۴۱٫۰۰

۴-۳-۵ آزمون فرض پنجم” بین هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و…) در اجرای بهینه طرح با احساس امنیت شهروندان رابطه وجود دارد.
در آمار برای بررسی برای تشخیص تأثیر یا عدم تأثیر یک متغییر در پدیده ای معین از آزمون دوجملهای استفاده می شود. برای بررسی فرضیه ابتدا به تعریف متغیرها می پردازیم.
با توجه به محتوای سوالات پرسش نامه، ۴ سوال هستند که مستقیما به تأثیر هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و…) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان، مربوط می شوند. گزینه های این۴سوال را با هم ادغام کرده ایم. این عمل با جمع بندی سوالات و سپس تبدیل آنان به طیف لیکرت صورت گرفته است. سپس ارتباط گویه های حاصله از این جمع بندی را بعنوان متغیر نشان دهنده تأثیر هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و..) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان کرمانشاه را آزمون کرده ایم.
در این آزمون با توجه به نسبتی که P=50% در نظر گرفته شده است گزینه های ۱و۲و۳ را به عنوان اینکه هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و… ) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان کرمانشاه تأثیر نداشته است وگزینه های ۴ و۵را به عنوان اینکه هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها ( مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و… ) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان کرمانشاه تأثیر داشته است، در نظر گرفته است.
ساختار آزمون:
هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها ( مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و… ) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان کرمانشاه تأثیر نداشته است
. هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها ( مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و… ) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان کرمانشاه تأثیر داشته است
و با توجه به سطح معنی داری بدست آمده(sig=0.00) که کمتر از ۰٫۰۵ و با توجه به نسبت بدسته آمده که ۸۷ درصد معادل ۳۳۳ نفر از ۳۸۴ نفر افراد شرکت کنندگان در طرح اذعان داشته اند که هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و…) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان شهر کرمانشاه تأثیر زیادی داشته است. و این بیانگر تأثیر گذاری زیاد هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها (مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و…) در اجرای بهینه طرح بر احساس امنیت شهروندان شهر کرمانشاه می باشد.

برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت zusa.ir مراجعه نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

جدول ۴-۲۰ آزمون فرض پنجم” بین هماهنگی و تعامل پلیس و سایر نهادها و سازمانها ( مقامات سیاسی، دستگاه قضایی و… ) در اجرای بهینه طرح با احساس امنیت شهروندان رابطه وجود دارد. “
  متغیر گروهبندی تعداد میزان احتمال مشاهده شده میزان احتمال مورد انتظار سطح معنی داری
  تأثیر نداشته است <= 3 ۵۱ .۱۳ .۵۰ .۰۰۰
تأثیر داشته است > 3 ۳۳۳ .۸۷    
کل   ۳۸۴ ۱٫۰۰    

۴-۳-۶ آزمون استقلال به منظور بررسی ارتباط بین ویژگیهای جمعیت شناختی با نظر شرکنندگان درباره موفقیت اجرای طرح مبارزه با اراذل و اوباش در جهت ارتقاء احساس امنیت شهروندان

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت